Първоначално публикувано от Furious 155
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търси се :-)
Collapse
X
-
И ако изпадне кучка да не вземете да я побликувате тук.... Пазарджик ще вземат и нея да приберат ... ненастни .. мамини златниFiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Comment
-
Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщениеАха, е това е много хубава идея, честно казано- Busso мотор с 4x4, само че не знам дали наистина става толкова лесно трансформацията на 155-цата. Има ли на нашите купета откъде да мине кардан и т.н. А ти ако се притесняваш за кутията-има 164-ка Q4, която си е с 3.0 шестака. Той като захващане към скоростите би трябвало да е аналогичен с твоя мотор, т.е. може би е по-удачно да се мисли за прехвърляне на Q4 система от Алфа 164Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от budged3d Покажи съобщениетука до моя блок има една кю4 155 се продава ще я снимам да я видите много е убаваНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Извинявам се за което, но така или иначе въпросът ми е относно Q4. Къде отива другия край на маркуча на моторчето за празен ход? Търсих доста, но така и не намерих нищо от което да се вижда 100% къде отива. Според мен трябва да е в тръбата преди дросела, но някъде от долната страна?
П.С. И ако някой може да ми каже от къде мога да купя въпросния маркуч, просто ще е перфектно.Alfa Romeo 33 1.7 Boxer i.e. '94г. 107HP - бившата
Alfa Romeo 155 Q4 - Една от сбъднатите ми мечти
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Petrakis Покажи съобщениеИзвинявам се за което, но така или иначе въпросът ми е относно Q4. Къде отива другия край на маркуча на моторчето за празен ход? Търсих доста, но така и не намерих нищо от което да се вижда 100% къде отива. Според мен трябва да е в тръбата преди дросела, но някъде от долната страна?
П.С. И ако някой може да ми каже от къде мога да купя въпросния маркуч, просто ще е перфектно.155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4